Integrationspris 2016

Integrationsrådet har i 2016 uddelt prisen ”Integrationsrådets påskønnelse” til to virksomheder i Hjørring Kommune.

Det er første gang, at Integrationsrådet og Hjørring Kommune har uddelt denne pris. Prisen blev overrakt af Borgmester Arne Boelt på foranledning af Integrationsrådet til to virksomheder, der har gjort en særlig indsats for at få integreret nye borgere i Hjørring Kommune.

I 2016 gik "Integrationsrådets påskønnelse" til:

Fynbo Foods: Virksomheden er kendt for sin store indsats for at integrere nye borgere i virksomheden og i samfundet. 11 nationaliteter arbejder på virksomheden.

Elite Seafood: Elite Seafood er en lille virksomhed med fire ansatte, men alligevel har virksomheden meldt sig klar til at hjælpe med at integrere kommunens nye borgere på arbejdsmarkedet.

Ved prisoverrækkelsen slog Borgmester Arne Boelt fast, at der er mange succes-historier i kommunen, og alle bidrag til integrationsindsatsen bliver højt påskønnet. Arne Boelt understregede, at det er en fælles opgave for os alle at få integrationen af kommunens mange nye borgere til at lykkes, og her spiller virksomhederne en stor rolle. Det er vigtigt for integrationen, at de nye borgere kan komme ud på arbejdsmarkedet, og her kan alle virksomheder, uanset størrelse, hjælpe.